Alkollü taksici terör estirdi: O anlar kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen bir taksi şoförü, aracını rastgele sürerek araçlara ve kaldırımdaki direklere çarptı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bu sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre alkollü olan bir taksi şoförü, aracını kontrolsüz bir şekilde sürerek ortalığı birbirine kattı. Havalimanına ait araç geçişinin bulunduğu noktaya gelen taksi şoförü, önce yol üzerindeki araçlara ardından da kaldırıma çarparak büyük panik yarattı.

Vatandaşlar Kaçıştı

Olay esnasında havalimanında bulunan yayalar, taksi şoförünün kontrolsüz sürüşü nedeniyle kaçışmaya başladı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, şoförün neden olduğu hasar cep telefonu kameralarına yansıdı. Görgü tanıkları, taksi şoförünün kısa bir süre sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını belirtti.

Polis İnceleme Başlattı

Olay sonrası havalimanı güvenliği ve polis ekipleri harekete geçerek, kaçan taksi şoförünü bulmak için çalışma başlattı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kimliği tespit edilmeye çalışılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Vatandaşların cep telefonlarına yansıyan görüntüler ise sosyal medyada hızla yayıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan bu olay, sabah saatlerinde büyük bir paniğe neden oldu ve vatandaşların tepkisini çekti. Havalimanında güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemler alınması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.