Ameliyat Sonrası Hayatını Kaybeden 9 Yaşındaki Bora'nın Annesi Doktordan Şikayetçi

Ameliyat Sonrası Hayatını Kaybeden 9 Yaşındaki Bora'nın Annesi Doktordan Şikayetçi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan Aysel Güvenir'in 9 yaşındaki oğlu Bora Güvenir, bademcik ameliyatının ardından yaşamını yitirdi. Acılı anne, doktor ihmali iddiasıyla hastaneden şikayetçi oldu.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan Aysel Güvenir'in 9 yaşındaki oğlu Bora Güvenir, uzun süredir uyku sorunları yaşaması üzerine özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayenenin ardından Bora'nın bademciklerinin alınması gerektiği belirlendi. 4 Mayıs'ta gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından Bora, aynı gün taburcu edildi.

Anne: "Kanaması Olduğunu Söyledi, Hastane Gözetim Altına Almadı"

Ancak bir hafta sonra gece saatlerinde Bora, kanaması olduğunu ve yardım istediğini söyledi. Aysel Güvenir, oğluyla birlikte ameliyat yapılan hastaneye gittiklerinde, ikinci bir operasyon yapıldığını ancak Bora'nın çok fazla kan kaybettiğini fark ettiklerini belirtti. Ailesi, çocuklarının bir süre gözetim altında tutulmasını talep etti ancak hastane bu talebi reddetti ve Bora'yı aynı gün taburcu etti.

Acil Durumda Kalp Durması

Olayın akşamında yeniden rahatsızlanan Bora'nın kanaması şiddetlenmiş, durumu ağırlaşmıştı. Anne Aysel Güvenir, doktorlarını aradıklarında hastaneye gelmeleri gerektiğini söylediklerini ancak Bora'nın durumu hızla kötüleştiği için en yakın devlet hastanesine götürdüklerini belirtti. Ancak Bora, hastaneye ulaşmadan önce kalbi durmuş ve müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Anne: "Doktor İhmalinden Şikayetçiyim"

Aysel Güvenir, olayın ardından doktorun kendisini arayarak, "Haklısınız" dediğini ancak bu durumun kendisine hiçbir şey ifade etmediğini söyledi. Güvenir, oğlunun ölümünden dolayı hastane ve doktorları suçladı ve savcılığa şikayette bulunduğunu belirtti.

Ameliyat Sonrası Hayatını Kaybeden 9 Yaşındaki Bora'nın Annesi Doktordan Şikayetçi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler