Ankara Çalkalandı: Vatandaşın Parasını Kim Başka Yere Harcadı?

Ankara Çalkalandı: Vatandaşın Parasını Kim Başka Yere Harcadı?

Mansur Yavaş'ın liderliğinde başlatılan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Yıllarca bekleyen hak sahipleri, yeni konutlarına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşen törenle, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 5. Etabı'nda tamamlanan 252 konutun tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı. Proje kapsamında uzun yıllardır evlerinden uzak kalan hak sahipleri, nihayet yeni yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

ankara-kentsel-donusum-2.jpg

Mansur Yavaş: Vatandaşın Parasını Başka Yerlere Harcamak Yanlıştır

Törende konuşan Başkan Mansur Yavaş, önceki dönemlerde yapılan yanlışları eleştirerek, vatandaşların mağdur edilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Yavaş, "İnsanların evlerini yıkıp, çok kısa zamanda hemen teslim edeceğiz diyorsunuz. Vatandaşın parasını başka yerlere harcıyorsunuz. Önce insan borcunu ödemez mi?" diyerek projeye getirilen yeni yaklaşımı açıkladı.

ankara-kentsel-donusum-3.jpg

3 Bin 27 Konutun İnşası Devam Ediyor

Yavaş, devam eden 3 bin 27 konutun inşaatını 2025 yılında tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, "Başka projelere para harcamak yerine öncelikli olarak Mamak'ta, Altındağ'da, Dikmen Vadisi'nde bizden konut bekleyen ve bize umut bağlamış bütün insanların konutlarını teslim etmek için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

ankara-kentsel-donusum-4.jpg

Hak Sahiplerinden Mutluluk Gözyaşları

Uzun yıllar süren bekleyişin ardından evlerine kavuşan hak sahipleri, büyük bir sevinç yaşadı. Yıllar önce başlayan projenin tamamlanmasıyla hayallerine kavuşan vatandaşlar, Mansur Yavaş'a teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.