Ankara ve Antalya'ya Köpek Restoranı Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

Ankara ve Antalya'ya Köpek Restoranı Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

Türkiye'de gündemde olan sokak hayvanları yasası nedeniyle birçok asılsız iddia ortaya atılıyor. Son olarak Ankara'ya ve Antalya'ya köpek restoranı açılacağı yönünde bir paylaşım yapıldı, gerçek sonradan anlaşıldı.

Siyasetin ve hayvanseverlerin ana gündemi sokak hayvanları. Bazı kesimler sokak hayvanlarının uyutulmasına ve toplanmasına karşı. Bazı kesimler ise her yolu mubah olarak görüyor. Bu çekişmeler arasında bir sosyal medya sayfası yaptığı paylaşımla olay oldu. Paylaşımda Ankara, İstanbul ve Antalya'ya köpek restoranı açılacağı yönünde bir bilgi paylaşıldı. Ancak paylaşımın asparagas bilgi olduğu anlaşıldı.

Paylaşımı ilgi çekici yapan ise "Dünyaca Ünlü Köpek Eti Lokantalar Zinciri DogBurgerChinese İstanbul, Ankara ve Antalya'da Şube Açacak" cümlesi oldu. Paylaşımın devamı ise olayın tüm gerçekliğini gözler önüne serdi.

kopek-restorani-paylasimi-1.jpg

Restoranın adından paylaşımda kullanılan genel müdür ismine kadar tamamı asparagas bilgilerden oluşan cümleleri bazı sosyal medya gurmeleri hemen anladı. Bazı kullanıcılar ise paylaşımın gerçekliğine inandı.

Yapılan paylaşımın devamında şu cümleler kullanıldı:

kopek-restorani-paylasimi-2.jpg

Paylaşıma inanan bazı sosyal medya kullanıcıları haberin kaynağını öğrenmek bile istedi.

kopek-restorani-paylasimi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.