Ankara'da Bu Bölgenin Taşı Toprağı Altın! Metrekaresi 151 Bin Lira

Ankara'da Bu Bölgenin Taşı Toprağı Altın! Metrekaresi 151 Bin Lira

Artan maliyetleri abarttığı görülen vatandaşlar artık gayrimenkullerine inanılmaz rakamlara satmak istiyor. Özellikle müteahhitlerin ucuz arsa sorunu ise devam edecek gibi görünüyor. Ankara'da bir vatandaş arsasına tamı tamına 63 milyon lira istiyor.

Türkiye'de ekonomik koşullar altında artan arsa ve konut fiyatları bazı eller vasıtasıyla rayiç bedelin çok üstüne çıkıyor. Özellikle müteahhitlerin yeni konutlar ve binalar üretebilmesi için uygun fiyatlı arsalar bulması gerekiyor. Piyasada artan ve şişirilen fiyatlar ise içinde bulunulan durumu özetliyor.

Arsa fiyatlarının uçuşa geçtiği iller arasında Ankara da var. Başkent Ankara'da merkez ilçelerde konuta ve işyerine uygun arsaları bulmak da bir o kadar zor. 6 milyonu aşan nüfusuyla konut ihtiyacı üst seviyelerde olan başkentte arsa fiyatlarının yüksek olması da piyasalarda tıkanmanın önünü açıyor.

Kredi oranlarındaki yükseliş ve ödeme koşullarının ağır olması da fiyatların inmesini sağlamadı. Belli bir rakama satın alınan ve edinilen gayrimenkul fiyatları yeni sahiplerinin alım maliyeti sebebiyle koşullara rağmen düşüş kaydetmiyor.

satilik-arsa-ankara.jpg

ANKARA'NIN TAŞI TOPRAĞI ALTIN

İlan sitesinde yayınlanan Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir arsa için istenen bedel dudak uçuklattı. 417 metrekare büyüklüğündeki arsanın imar durumu villa olarak işaretlenmiş durumda. Bölgede bulunan ada üzerindeki parsellenmiş alanda onlarca arazi var.

63 milyon lira istenen arsanın metrekare fiyatı 151 bin 79 liraya geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.