Ankara’da Silahlı Saldırı: İş Adamı Nihat Karaarslan Hedef Alındı

Ankara’da Silahlı Saldırı: İş Adamı Nihat Karaarslan Hedef Alındı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A., evlerine girmek üzereyken silahlı saldırıya uğradı. Karaarslan, vücuduna isabet eden üç kurşunla ağır yaralanırken, C.A. ise farklı bir hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda, iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A., evlerine girmek üzere oldukları sırada silahlı saldırıya uğradı. Olay, Çankaya Yukarı Dikmen Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, Karaarslan ve C.A. kapıda bekleyen bir kişi tarafından hedef alındı. Karaarslan'ın vücuduna üç kurşun isabet etti.

Hastanelere Kaldırıldılar

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Karaarslan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Akrabası C.A. ise Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Önceki Suikast Girişimi

Nihat Karaarslan'ın 2022 yılında da benzer bir saldırıya uğradığı öğrenildi. Karaarslan, Ankara’daki ofisinden çıktığı sırada gerçekleşen saldırıda son anda kurtulmuş, mermiler aracına isabet etmişti. Olayın ardından Karaarslan adliyeye giderek şikayetçi olmuş, savcılığın talimatıyla soruşturma başlatılmıştı. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda suikast girişiminde bulunan dört kişi tespit edilip gözaltına alınmıştı. Zanlıların çift plaka kullandığı da ortaya çıkmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler