Ankara'ya yağış geliyor

Ankara'ya yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Eskişehir’de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ankara'nın batı ve kuzey çevrelerinde de zamanla sağanak yağış etkili olacak. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık hava hakim olacak.

Hava Sıcaklıkları ve Rüzgar Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklıkları, güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Diğer bölgelerde ise sıcaklıklar mevsim normalleri civarında olacak. Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Marmara ve Kuzey Ege'de ise rüzgarın kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İl İl Hava Durumu ve Sıcaklıklar

Ankara

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzey ve batı çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33°C

İstanbul

Az bulutlu ve açık 29°C

İzmir

Az bulutlu ve açık 33°C

Adana

Az bulutlu ve açık 35°C

Antalya

Az bulutlu ve açık 31°C

Samsun

Parçalı ve az bulutlu 28°C

Trabzon

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç ve yüksek kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26°C

Erzurum

Parçalı ve az bulutlu 26°C

Diyarbakır

Az bulutlu ve açık 39°C

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler