Antalya ve Muğla için "don" uyarısı

Antalya ve Muğla için "don" uyarısı

ANTALYA (AA) - Meteoroloji, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Antalya ve Muğla'nın sahil kesimlerinde hafif şiddette, iç kesimlerde ise orta kuvvette, yer...

ANTALYA (AA) - Meteoroloji, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Antalya ve Muğla'nın sahil kesimlerinde hafif şiddette, iç kesimlerde ise orta kuvvette, yer yer kuvvetli don uyarısında bulundu.

Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede rüzgarın kuzey ve batı yönlerden kuvvetli, sabah saatlerinden itibaren orta kuvvette eseceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı bildirildi.

Bölgede kuzey yönlerden fırtına beklendiği belirtilen açıklamada, bu gece ve sabah saatlerinde Antalya ve Muğla'nın sahil kesimlerinde hafif şiddette, iç kesimlerde ise orta kuvvette ve yer yer kuvvetli don beklendiği ifade edildi.

Denizlerde rüzgarın kuzey ve batı yönlerden 6 ila 8, sabah saatleriyle itibarıyla 2 ila 4, açıklarda 5, Antalya Körfezinde öğle saatlerinde güney yönlerden 2 ila 4 kuvvetinde eseceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı