Aracın içinde ölü bulundu: Egzoz sonu oldu

Aracın içinde ölü bulundu: Egzoz sonu oldu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Alpaslan Yıldırım isimli vatandaş, garajında çalışır vaziyetteki otomobilinde uyuyakaldıktan sonra karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nde bulunan 1. Çetin Sokak'taki bir evin garajında meydana gelen olay, bölge halkını üzüntüye boğdu. Edinilen bilgilere göre, 36 yaşındaki Alpaslan Yıldırım, garajında park halinde bulunan 16 JVZ 32 plakalı otomobilinde uyuyakaldı. Bir süre sonra yakınları, Yıldırım'dan haber alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Aracın içinde ölü bulundu: Egzoz sonu oldu

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri garaj kapısını açarak içeri girdi. Sağlık ekipleri, araç içerisinde baygın halde bulunan Alpaslan Yıldırım'ın egzozdan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi. Yıldırım, acil müdahale ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aracın içinde ölü bulundu: Egzoz sonu oldu

Hastanede Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Hastaneye kaldırılan Alpaslan Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler