Araçtan atılan izmarit refüjde yangın çıkardı

Araçtan atılan izmarit refüjde yangın çıkardı

Bursa-Yalova kara yolunda çıkan yangın, sigara izmaritinden dolayı meydana geldi. İşte detaylar...

Bursa-Yalova kara yolunun Orhangazi'nin Gedelek mevkisinde bugün saat 13.30 sıralarında bir yangın çıktı. D570 kara yolunda, refüjde bulunan çalı ve otlar alev aldı. Sürücülerin durumu fark etmesi üzerine, olay hızla itfaiye ekiplerine bildirildi.

Yangın, Sigara İzmaritinden Çıkmış Olabilir

Yangının çıkış nedeniyle ilgili yapılan ilk incelemelerde, yangının muhtemelen bir araçtan atılan sigara izmaritinden kaynaklandığı belirtildi. Olay yerine Orman ve Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek, çevredeki riskleri azalttı.

İtfaiye Ekipleri Yangını Kontrol Altına Aldı

Olay yerine ulaşan ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarına başladı. Vatandaşların sıcak yaz aylarında daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan ekipler, özellikle yol kenarlarına cam, plastik şişe ve sigara izmariti atılmaması konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.