Aşırı ısınan beton zemin bomba gibi patladı

Hatay'da salça yapan kadınların kazanın sabitlendiği zemin, aşırı ısınma nedeniyle patladı. Patlama anı ve kadınların yaşadığı şok, güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Altunkaya Mahallesi'nde, hasat olgunluğuna ulaşan domateslerin toplanmasıyla birlikte kadınların salça mesaisi başladı. Evlerinin bahçesinde kazanlarını kurarak salça yapmaya başlayan kadınlar, salçayı kaynamaya bıraktıkları sırada, kazanın sabitlendiği zemin aşırı ısınma sonucu patladı.

Aşırı ısınan beton zemin bomba gibi patladı

Patlamayla birlikte kazan devrilirken, etrafa yayılan salça ve kadınların yaşadığı şok anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda yaralanan olmazken, kadınların yaşadığı panik gözlerden kaçmadı.

"Burada Büyük Bir Felaket Yaşadık"

Olay sırasında büyük bir korku yaşayan kadınlardan biri olan Hamza Köleoğlu'nun eşi, patlamanın ardından yaşadıkları korkuyu şu sözlerle ifade etti:

Aşırı ısınan beton zemin bomba gibi patladı

"Eşim salçalık biber yaparken beton patladı. Allah'a şükür kimseye bir şey olmadı. İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Çimentonun çok ısınmasından dolayı olabilir ama tam nedenini bilmiyoruz. 14 yıldır burada yaşıyoruz ve sürekli bu işleri yapıyoruz. Ancak salça veya ekşi pişirirken ilk defa böyle bir şey oldu. Eşim çok korktu, çocuklarımız da buradaydı. Burada çok büyük bir felaket yaşadık ama burunları bile kanamadı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.