ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kemer ilçesinde, dengesini kaybederek tekneden düşen ve motor pervanesinin çarpması sonucu ağır yaralanan ATSO ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar, kendisine ait "Alber" isimli teknenin limana yanaştığı sırada dengesini kaybederek suya düştü. Motorun pervanesine çarpan Bahar, ağır yaralandı.

Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine hızla çağrılan ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırılan Ali Bahar'ın, ciddi uzuv kaybı yaşadığı ve hemen yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Ali Bahar'ın yakınları ve Antalya Valisi Hulusi Şahin'in hastanede olduğu bildirildi. Bu acı kayıp, Antalya iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.