Avrupa Yol Şampiyonası'nda Torku Şekerspor’dan İki Sporcu

Avrupa Yol Şampiyonası'nda Torku Şekerspor’dan İki Sporcu

Torku Şekerspor Kulübü'nün sporcuları Tunahan Çetin ve Furkan Kılınç, 11-15 Eylül tarihleri arasında Belçika’da düzenlenecek olan Avrupa Yol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Avrupa'nın en prestijli bisiklet organizasyonlarından biri olan Avrupa Yol Şampiyonası'na, Türkiye’den iki önemli isim katılıyor. Torku Şekerspor Kulübü’nün başarılı sporcuları Tunahan Çetin ve Furkan Kılınç, 11-15 Eylül tarihleri arasında Belçika’da gerçekleşecek olan şampiyonada milli takım formasıyla mücadele edecekler. Milli takım kadrosuna seçilen sporcular, hem Türkiye'yi hem de kulüplerini uluslararası arenada temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor.

"Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz"

Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Avrupa Yol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek sporculara başarılar dileyerek, amatör sporların her zaman destekçisi olduklarını vurguladı. Erkoyuncu, "Avrupa Yol Şampiyonası gibi uluslararası platformlarda ülkemizi temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Başarılarının hem kendileri hem de Türkiye için büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Avrupa'da bayrağımızı dalgalandıracak olan tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.