Ayça Erturan'dan Şaşırtıcı Dönüşüm: Adele'e Benzedi!

Ayça Erturan'dan Şaşırtıcı Dönüşüm: Adele'e Benzedi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen oyuncusu Ayça Erturan, 20 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı Adele'e olan benzerliğiyle de dikkat çeken Erturan'ın dönüşümü herkesi şaşırttı.

Türkiye'nin yakından tanıdığı oyuncu Ayça Erturan, son dönemde verdiği kilolarla gündeme geldi. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen Erturan, aralıklı oruç tutarak 20 kilo verdiğini açıkladı. Bu büyük değişimle birlikte Erturan'ın yeni hali, şarkıcı Adele'e olan benzerliğiyle de dikkat çekti.

Akıncı ve Maviye Sürgün dizilerinde rol alan Erturan, son dönemde yaptığı bu büyük değişimle hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyada paylaşılan yeni fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi gördü.

adele-sisman.jpg

20 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Erturan, yeni imajıyla da beğeni topladı. Ünlü oyuncunun bu büyük başarısı, birçok kişiye de ilham kaynağı oldu.

ayca-erturan.jpg

Ayça Erturan'ın bu şaşırtıcı dönüşümü, hem sağlıklı yaşam hem de estetik kaygılar taşıyanlar için önemli bir örnek teşkil ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.