Bagajdan kaçak göçmen çıktı

Bagajdan kaçak göçmen çıktı

Hatay'da güvenlik güçleri, yasa dışı girişleri önlemek amacıyla sürdürdüğü denetimlerde, bir araçta saklanmış 8 düzensiz göçmeni yakaladı. Üç göçmenin aracın bagajında taşındığı belirlendi.

Hatay'da güvenlik güçleri, yasa dışı girişlerin önüne geçmek için sıkı bir denetim süreci yürütüyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi'nde rutin kontrol sırasında bir aracı durdurdu. Araçta yapılan inceleme sonucunda, ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 8 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Bagajda Saklanan Göçmenler Dikkat Çekti

Düzensiz göçmenlerden üçünün, aracın bagajında gizlenmiş olması dikkat çekti. Araçta yapılan detaylı arama sonucu göçmenler bagaj kısmında bulunarak, güvenlik güçlerine teslim edildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

Olayla bağlantılı olarak araçta bulunan M.E. isimli şahıs, gözaltına alındı. Yapılan sorgulamanın ardından, adli mercilere sevk edilen M.E., tutuklandı.

Bagajdan kaçak göçmen çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.