Bahçeli'den Özgür Özel'e Sert Eleştiri: İddiaların Aynen Şahsın Gibi Çürüktür

Bahçeli'den Özgür Özel'e Sert Eleştiri: İddiaların Aynen Şahsın Gibi Çürüktür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel’i sert sözlerle eleştirerek, Sinan Ateş davası ve Türkiye'nin küresel sorunlara karşı duruşuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci Dönem 3'üncü Yasama Yılı'nın ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, "İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir" dedi.

"Türk Milleti Büyük Bir Ailedir"

Konuşmasında Türk milletinin büyük ve güçlü bir aile olduğuna vurgu yapan Bahçeli, "Birbiri ardına tuzaklanmış kör labirentlerden sıyrılabilmek, çok cepheli mücadelelerden başarıyla çıkabilmek için öncelikle özümüze dönmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Küresel Sorunlar ve Türkiye'nin Duruşu

Bahçeli, dünya çapında yaşanan sorunlara da değinerek, küresel sömürgeciliğin yalnızca Türk-İslam dünyasına değil, tüm insanlığa tuzak kurduğunu belirtti. Bahçeli, "İnsanlığın içine sıkıştığı zora ve silaha dayalı şiddet mengenesini gevşetme çabaları sonuçsuz kalmıştır" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya ve Türkiye'ye Yönelik Suikastlar

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ilkeleri üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Bahçeli, sosyal medyanın yıkıcı etkilerine karşı uyardı. "Sosyal medya suikastlarına boyun eğecek bir fıtrat bizde hiç yoktur" diyen Bahçeli, Türkiye’nin Cumhur İttifakı ile birlikte yoluna devam edeceğini vurguladı.

Orta Doğu’daki Gelişmelere Dair

Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinen Bahçeli, İsrail’in Filistin’e yönelik sistematik saldırılarına dikkat çekti. Orta Doğu'daki savaşın yaygınlaşmasının önüne geçilemeyeceğini ifade eden Bahçeli, İsrail’in bölgedeki saldırılarının yalnızca bir başlangıç olduğunu söyledi.

BM’ye Boykot Çağrısı

Bahçeli, Birleşmiş Milletler’in işlevselliğini kaybettiğini belirterek, "Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantılarının boykotu gündeme alınmalıdır" dedi. Ayrıca, Türkiye ve İslam ülkelerinin İsrail’e karşı seslerini daha yüksek çıkarması gerektiğini ifade etti.

Özgür Özel'e Sert Yanıt

Son olarak CHP lideri Özgür Özel’in Sinan Ateş davasına dair açıklamalarına tepki gösteren Bahçeli, Özel’in iddialarını sert bir dille eleştirerek, "Milliyetçi Hareket Partisi, malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir" dedi.

Bahçeli’nin açıklamaları, siyasi arenada geniş yankı uyandırırken, MHP’nin Cumhur İttifakı’na olan bağlılığının altı çizildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.