Bakan Işıkhan'dan enflasyon açıklaması: Refah artışı için çalışıyoruz

Bakan Işıkhan'dan enflasyon açıklaması: Refah artışı için çalışıyoruz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK'in 2024'ün ilk 6 ayının enflasyon oranlarını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, toplumun her kesiminin kalıcı refahını artırmak için gereken adımları attıklarını vurguladı.

Çalışanlar ve Emekliler İçin Müjde

Vedat Işıkhan, açıklamasında özellikle çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere milletin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmayı hedeflediklerini ifade etti. Işıkhan, şunları söyledi:

"Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz. Tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerimizin korunması, enflasyon ile kararlı mücadele ve finansal istikrarı sağlamak önceliğimiz olmayı sürdürecek."

Türkiye Yüzyılı Vizyonu

Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mimarlığını yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Orta Vadeli Program (OVP) ve 12. Kalkınma Planı hedeflerinin gerçekleştirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

"Bakan Işıkhan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mimarlığını yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda OVP ve 12. Kalkınma Planı hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İstihdam ve Finansal İstikrar

Bakan Işıkhan, tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerinin korunmasının yanı sıra, enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini ve finansal istikrarı sağlamanın öncelikleri olmayı sürdüreceğini de vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler