Bakan Şimşek'ten Zırhlı Araç ve Çifte Maaş İddialarına Sert Yanıt: Bisiklete Binebilirim

Bakan Şimşek'ten Zırhlı Araç ve Çifte Maaş İddialarına Sert Yanıt: Bisiklete Binebilirim

Mehmet Şimşek, çıkan iddialara "Sözcü Gazetesi'ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim" şeklinde yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son günlerde çıkan zırhlı araç kullanımı ve bakanlık bürokratlarının aldığı çifte maaş iddialarına sert bir yanıt verdi. Şimşek, söz konusu iddialara ilişkin olarak, "Sözcü Gazetesi'ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim" sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Şimşek, iddiaların bilinçli bir şekilde oluşturulan suni gündem olduğunu belirterek, ekonomik politikalarına vurgu yaptı. "Makrofinansal istikrarı tesis etmek, sürdürülebilir yüksek büyümeye ulaşmak ve daha adil gelir dağılımını sağlamak için uyguladığımız programımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bütçede disiplini tesis ediyoruz. Cari açığı sürdürülebilir bir seviyeye çektik. Döviz rezervlerini endişe kaynağı olmaktan çıkardık. Kur korumalı mevduatı başarılı şekilde azaltıyoruz. Enflasyon yakında çok hızlı bir düşüş sürecine girecek" ifadelerini kullandı.

Şimşek ayrıca, ülkenin potansiyeline olan inancını vurgulayarak, "Ülkemizin potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyele ulaşmak için ekip ruhu ile aralıksız çalışıyoruz ve başaracağız" dedi.

Mehmet Şimşek'in bu açıklamaları, kamuoyunda tartışmalara neden olan iddialara karşı net bir duruş sergilemeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler