Balkondan girdiği evde eski sevgilisini öldürdü

Balkondan girdiği evde eski sevgilisini öldürdü

Karaman'da eski kız arkadaşının evine izinsiz giren bir şahıs, evde başka bir erkekle karşılaştı. Çıkan kavgada, eski kız arkadaşını ve yanında bulunan kişiyi bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı. Genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karaman'ın Larende Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olay, eski kız arkadaşı Seher İşler'in evine alkollü bir şekilde giden Y.T.'nin kapının açılmaması üzerine balkondan içeri girmesiyle başladı. Evde, Seher İşler ve M.T.'yi gören Y.T., öfkeye kapılarak M.T. ile kavga etmeye başladı.

Balkondan girdiği evde eski sevgilisini öldürdü

Kavga Kanlı Bitti

Yaşanan arbede sırasında Y.T., yanındaki bıçakla önce M.T.'yi, ardından da kavgayı ayırmaya çalışan Seher İşler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ne yazık ki, Seher İşler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, M.T. ise tedavi altına alındı.

Saldırgan Gözaltına Alındı

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, polis ekipleri Y.T.'yi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Balkondan girdiği evde eski sevgilisini öldürdü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.