Başkan Altay: Hemşehrimiz Murat Kurum'a muvaffakiyetler diliyorum

Başkan Altay: Hemşehrimiz Murat Kurum'a muvaffakiyetler diliyorum

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum, Fahrettin Koca'nın yerine ise Kemal Memişoğlu atandı. Başkan Altay, Kabine değişikliği için tebrik mesajı yayınladı.

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Olarak Atandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin görevden af talebi kabul edildi ve yerine eski bakan Murat Kurum atandı. Kurum, çevre politikaları konusunda deneyim sahibi bir isim olarak öne çıkıyor.

Kemal Memişoğlu, Yeni Sağlık Bakanı Oldu

Sağlık Bakanlığı'nda da önemli bir değişiklik yaşandı. Fahrettin Koca'nın görevden af talebinin kabul edilmesinin ardından, yerine Kemal Memişoğlu atandı. Memişoğlu'nun sağlık alanında geniş bir tecrübeye sahip olduğu ve yeni görevinde başarılı olacağı düşünülüyor.

Uğur İbrahim Altay'dan Tebrik Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kabinede yapılan değişikliklerle ilgili X hesabından tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Altay, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine atanan hemşehrimiz Sayın Murat Kurum’a ve Sağlık Bakanlığı’na atanan Sayın Kemal Memişoğlu’na muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler