Başkan Altay'dan Narin Güran'a Duygusal Mesaj

Başkan Altay'dan Narin Güran'a Duygusal Mesaj

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Narin Güran’ın ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Kuran kursuna gitmek için evden ayrıldıktan sonra kayboldu. O gün camiden çıktıktan sonra en son 18.47’de bir kız arkadaşı tarafından görülen küçük kız, o günden bu yana tüm çabalara rağmen bulunamamıştı.

Cesedi Bir Çuval İçinde Bulundu

Uzun süren arama çalışmaları, 19. gününde acı bir sonla noktalandı. Narin Güran’ın cansız bedeni, köyden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Narin Güran’a Duygusal Mesaj

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Narin Güran’ın ölümü sonrası sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Başkan Altay, “Bir baba olarak duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak ise acımı yansıtamadım. Melek kızımız Narin, mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı. Çocukların Allah’ın lütfu olduğunu belirten Altay, tüm çocukların geleceğinin hayırlı olmasını diledi.

narin.jpg

Türkiye Yasa Boğuldu

Narin Güran’ın ölümü, başta ailesi olmak üzere tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye sevk etti. Sosyal medyada da olay geniş yankı bulurken, vatandaşlar yaşanan acı olay karşısında tepkilerini ve taziyelerini dile getirdi. Narin Güran’ın ölümünün ardındaki sır perdesi, yürütülen soruşturma neticesinde aydınlatılmayı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.