Başkan Özdemir mıntıka temizliğinde

Başkan Özdemir mıntıka temizliğinde

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Üç Fidan Parkı'nda çevre temizliği etkinliği düzenledi. Başkan Özdemir, çevre bilincinin yayılması için eğitimin önemine vurgu yaptı.

21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Nilüfer Belediyesi, çevre bilincini artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, İhsaniye Mahallesi'ndeki Üç Fidan Parkı'nda öğrencilere eşlik ederek temizlik etkinliğine katıldı. Başkan Özdemir, Canaydın İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle birlikte eldiven giyerek parka atılan çöpleri topladı.

Başkan Özdemir mıntıka temizliğinde

Çevre Bilinci ve Temizlik Sorumluluğu

Başkan Şadi Özdemir, etkinlikte yaptığı açıklamada, temiz bir alanın herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek, "Bizler çocuklarımız ile birlikte hem onların farkındalığını artırmak hem de örnek olmak için bu etkinliğimizi düzenledik" dedi. Nilüfer'deki insanların doğaya ve çevreye saygılı olduğunu vurgulayan Özdemir, "Kentimizdeki bu kültürün yayılması eğitimle başlıyor. Bizler de çocukluktan bu bilinci her ortamda aşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Özdemir mıntıka temizliğinde

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden Sürekli Destek

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün rutin temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Özdemir, "Her gün 2 mahallemizde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyoruz. Temiz çevre için kentimizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Etkinlikler kapsamında Gölyazı Ünallar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle birlikte geri dönüşüm atıkları toplandı. Mahalle merkezinde gerçekleştirilen çalışma sonrasında geri dönüşüm atıkları, ambalaj atığı toplama aracına teslim edildi. Belediye ekipleri, öğrencilere geri dönüşüm hakkında bilgilendirme de yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.