Başkan Pekyatırmacı'dan Buhara Sosyal Tesisi'ne Ziyaret

Başkan Pekyatırmacı'dan Buhara Sosyal Tesisi'ne Ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Buhara Sosyal Tesisini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi olarak mahallelere değer katan sosyal tesislerle hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Selçuklu Belediyesi, sosyal yaşamı destekleyen projeleriyle mahallelere değer katmaya devam ediyor. Vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde hizmet almasını amaçlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bu doğrultuda sosyal tesisleri ziyaret ederek memnuniyeti yerinde ölçüyor. Son olarak Buhara Sosyal Tesisini ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, tesisten faydalanan vatandaş ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı'dan Buhara Sosyal Tesisi'ne Ziyaret

Buhara Sosyal Tesisi Yoğun İlgi Görüyor

Başkan Pekyatırmacı, 2020 yılında açılan ve Buhara Mahallesi'nde hizmet veren Buhara Sosyal Tesisinin açıldığı günden bu yana yoğun bir şekilde kullanıldığını belirtti. Vatandaşların memnuniyetini artırmak adına önerilere her zaman açık olduklarını ifade eden Pekyatırmacı, tesisin her yaştan vatandaş için önemli bir sosyal ve eğitim merkezi haline geldiğini vurguladı.

Başkan Pekyatırmacı'dan Buhara Sosyal Tesisi'ne Ziyaret

"Mahallelere Değer Katıyoruz"

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'da sosyal yaşamın farkını hissettirdiklerini şu sözlerle dile getirdi:

"Selçuklu'nun altyapısına verdiğimiz önemi sosyal yaşamda da sürdürüyoruz. Buhara Sosyal Tesisimiz, vatandaşlarımızın eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebildiği önemli bir merkez haline geldi. Özellikle öğrencilerimizin ders çalışma noktalarında verim aldığı bu tesisimiz, aynı zamanda keyifli vakit geçirmek için de tercih ediliyor. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bizi mutlu ediyor, Selçuklu'yu hep birlikte zirveye taşımaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.