Başkan Pekyatırmacı'dan Yazır Sosyal Tesisi'ne ziyaret

Başkan Pekyatırmacı'dan Yazır Sosyal Tesisi'ne ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Yazır Mahallesi'nde hizmet veren Yazır Sosyal Tesisi'ni ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı, tesiste sunulan hizmetlerin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Selçuklu Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerine kazandırdığı sosyal tesislerle vatandaşların sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmeye devam ediyor. Yazır Mahallesi'nde hizmet veren Yazır Sosyal Tesisi, sunduğu eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerle mahalle sakinlerinin buluşma noktası haline geldi. Tesiste yer alan İlk Adım Ebe-Gebe Okulu da anne adaylarına yönelik hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Başkan Pekyatırmacı'dan Yazır Sosyal Tesisi'ne Ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her yaş grubundan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Yazır Sosyal Tesisi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında tesis personelinden bilgi alan Başkan Pekyatırmacı, İlk Adım Ebe-Gebe Okulu'nda sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı, tesisten faydalanan vatandaşlarla da görüşerek hizmetlerden duydukları memnuniyeti dinledi.

"Vatandaş Memnuniyeti Önceliğimiz"

Selçuklu Belediyesi olarak hizmet üretiminde vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını belirten Başkan Pekyatırmacı, sosyal yaşamı geliştiren projelere de önem verdiklerini söyledi. "Yazır Mahallemize kazandırdığımız Yazır Sosyal Tesisimiz, mimari ve fonksiyonel özellikleriyle yoğun ilgi görüyor. Hemşehrilerimiz, bu tesiste eğitimden sağlığa, spordan sosyal faaliyetlere kadar birçok hizmetten faydalanıyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor," dedi.

Selçuklu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetleri, modern tesislerle vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.

Başkan Pekyatırmacı'dan Yazır Sosyal Tesisi'ne ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.