Başkanlık Makamında Haciz Şoku

Başkanlık Makamında Haciz Şoku

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, başkanlık makamında gerçekleştirilen haciz işlemlerine sert tepki gösterdi. Boltaç, icra işlemlerinin art niyetli olduğunu savunarak, "Bu bir itibarsızlaştırma projesidir" dedi.

Tarsus Belediyesi, emekli alacaklılar tarafından başlatılan icra işlemleriyle karşı karşıya kaldı. Tarsus İcra Müdürlüğü memurları, Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasına haciz işlemi gerçekleştirdi. Başkan Boltaç, haciz işleminin hukuki süreçler ve uzlaşma teklifleri göz ardı edilerek yapıldığını belirtti.

"İcra İşlemleri Art Niyetli"

Ali Boltaç, belediyenin emekli alacaklarına yönelik yapılan ödemelerin sürmesine rağmen, başkanlık makamındaki eşyaların haczedildiğini söyledi. Haczin kötü niyetli olduğunu belirten Boltaç, "3 aylık uzlaşma talebimiz reddedildi, kısmi ödemelere rağmen haciz işlemi yapıldı. Bu bir itibarsızlaştırma projesidir" dedi.

Başkanlık Makamında Haciz Şoku

Belediye Borcu 5 Milyondan 10 Milyona Çıkarıldı

Tarsus Belediyesi’nin borcunun 5 milyon 476 bin 500 TL olduğunu söyleyen Başkan Boltaç, bu borcun kötü niyetle 10 milyon 800 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti. Belediyenin kıdem tazminatı alacaklılarına eşit taksitli ödeme talebinin reddedildiğini ifade eden Boltaç, icra işlemlerinin bu nedenle başlatıldığını vurguladı.

"Hizmetimize Engel Olamazlar"

Ali Boltaç, haciz işlemlerinin kendisini ve belediye hizmetlerini engelleyemeyeceğini belirtti. "Biz itibarımızı ne oturduğumuz koltuktan ne de makamdan alıyoruz. Tarsus’a hizmet etmeye devam edeceğiz" diyen Boltaç, bu sürecin halkın itibarına zarar vermeyi amaçladığını savundu.

Başkanlık Makamında Haciz Şoku

"Faizler Silinsin, Yapılandırma İstiyoruz"

Boltaç, belediyenin faiz ödeyemeyeceğini belirterek, alacaklılardan yapılandırma talebinde bulunduğunu, ancak bu talebin kabul edilmediğini söyledi. Başkan, bu süreçte belediyeye yönelik yapılanların Tarsus halkına hakaret niteliğinde olduğunu ifade etti. Boltaç, "Bu borç, bizden önceki dönemden kalan borçlardır" diyerek sözlerini tamamladı.

"Tarsus Halkı Gereken Cevabı Verecektir"

Başkan Ali Boltaç, yapılanların kendisini yıldırmayacağını belirterek, "Biz makamlar, koltuklar için değil, Tarsus halkı için buradayız. Sahaya iner, halkımızla daha fazla buluşuruz. Tarsus halkı bu art niyetli yaklaşıma gereken cevabı verecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.