Başkentliler Mavi Göl'e Akın Etti

Başkentliler Mavi Göl'e Akın Etti

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Ankaralılar temiz hava almak ve piknik yapmak için mesire alanlarını doldurdu. Mavi Göl mesire alanında bayram yoğunluğu yaşandı ve vatandaşlar Dünya Uluslararası Piknik Günü'nü de kutladı.

Ankara'da Kurban Bayramı tatilini değerlendiren vatandaşlar, temiz hava almak ve piknik yapmak için mesire alanlarına akın etti. Özellikle Mavi Göl mesire alanı, bayram süresince yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Hem bayramı kutlamak hem de 18 Haziran Dünya Uluslararası Piknik Günü'nü değerlendirmek isteyen başkentliler, mesire alanlarında keyifli anlar yaşadı.

Başkentliler Mavi Göl'e Akın Etti

Aileler ve Çocuklar Balık Tutmanın Keyfini Çıkardı

Bayramda kesilen kurbanların etlerini mangalda pişirmek için Mavi Göl'ü tercih eden vatandaşlar, doğanın ve gölün güzelliklerinin tadını çıkardı. Aileler, çocuklarıyla birlikte balık tutarak eğlenceli vakit geçirdi. Bu renkli anlar, drone ile havadan görüntülendi ve unutulmaz anılar olarak kaydedildi.

"Denizimiz Yok Ama Ankara'da Gölümüz Var"

Mavi Göl'e ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen Melek Aytürk Gülkokar, "Piknik keyfi güzel. Açık hava ve gölümüz var. Denizimiz yok ama Ankara'da gölümüz var. Güzel geçiyor ve bayramda da buradayız. Kayınvalidem ve çocuklarım ile geldim. Eğleniyoruz çok şükür" şeklinde konuştu.

Başkentliler Mavi Göl'e Akın Etti

"Kafamızı Dağıtalım Diye Geldik"

Yasin Güneş ise bayramda kurbanlarını kestikten sonra göl kenarına geldiklerini belirterek, "Abimle göl kenarına geldik. Mangalımızı, pikniğimizi yapalım ve kafamızı dağıtalım diye geldik" dedi.

Mavi Göl'ün Geniş Arazisi Ziyaretçileri Ağırlıyor

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Mavi Göl, toplamda 2 bin 120 dönümlük geniş arazisiyle dikkat çekiyor. Bayram tatilinde hem doğa ile iç içe olmak isteyenler hem de piknik yapmak isteyenler için ideal bir mekan olan Mavi Göl, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Başkentliler Mavi Göl'e Akın Etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.