Belediye 2 makam aracını 5 mikrobüsle takas etti

Belediye 2 makam aracını 5 mikrobüsle takas etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki iki lüks makam aracını beş yeni mikrobüsle takas ederek vatandaşların hizmetine sundu. Başkan Mustafa Bozbey, bu hamlenin belediye kaynaklarının verimli kullanılması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki dönemden kalan iki lüks makam aracının satışa çıkarıldığını duyurmuştu. Tahmini değeri yaklaşık 6 milyon 600 bin TL olan Mercedes S400 ve tahmini değeri yaklaşık 2 milyon 300 bin TL olan Volkswagen Caravella 4x4 VIP aracı, Karsan Otomotiv ve Koçaslanlar Grubu işbirliği ile beş mikrobüsle takas edildi. Yeni mikrobüslerin hizmete alım töreni BURULAŞ Hizmet Binası önünde gerçekleşti.

Belediye 2 makam aracını 5 mikrobüsle takas etti

Tasarruf ve Konfor Bir Arada

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, iki lüks makam aracının takas edilerek BURULAŞ filosuna beş yeni mikrobüs kazandırıldığını belirtti. Bu adımın tasarruf ve hizmet kalitesini artırma amacını taşıdığını ifade eden Bozbey, "Belediye kaynaklarının verimli kullanılmasına öncelik veriyoruz. İki araç zaten kullanılmayacaktı, bu nedenle halkımızın hizmetine sunulacak beş yeni araçla takas ettik. Kazanan Bursa halkı oldu," dedi.

Belediye 2 makam aracını 5 mikrobüsle takas etti

Güler Yüzle Hizmet

BURULAŞ'ın yeni dönemde farklı bir anlayışla hizmet vereceğini söyleyen Başkan Bozbey, "Bursalılara güvenli ve mutlu bir yolculuk sunmak önceliğimizdir. BURULAŞ çalışanları, vatandaşlarımıza güler yüzle hizmet edecek ve onların memnuniyetini sağlayacaktır," diye konuştu.

Yeni Araçlar Hizmette

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey ve beraberindekiler tarafından kurdele kesimi yapıldı ve mikrobüslerin test sürüşü gerçekleştirildi. Başkan Bozbey, yeni araçların Bursa'ya hayırlı olmasını dileyerek, desteklerinden dolayı BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli ve iş ortaklarına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler