Bera Holding’in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Belli Oldu

Bera Holding’in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Belli Oldu

Bera Holding’de gerçekleşen genel kurulda, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya görevini Haşim Şahin’e devretti. Mustafa Ulvi Bezirci yeni yönetimde yer almadı.

Bera Holding’de Görev Değişikliği

Bera Holding’de yapılan genel kurulda önemli görev değişiklikleri yaşandı. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya, görevini Kombassan Holding eski yönetim kurulu başkanı Haşim Şahin’e devretti. Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olan Bera Holding’deki bu değişim, şirketin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yeni Yönetimde Mustafa Ulvi Bezirci Yer Almadı

Yönetim kurulunda güçlü ve etkili bir isim olarak bilinen Mustafa Ulvi Bezirci, yeni yönetimde yer almadı. Bu değişiklik, holdingin gelecekteki stratejileri ve yönetim anlayışı açısından dikkatle takip ediliyor.

hasim-akin.jpg

Haşim Şahin Kimdir?

1959 yılında Karaman’da doğan Haşim Şahin, ilkokul ve ortaokulu Kâzımkarabekir'de bitirdi. 1976 yılında Karaman Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu ve 1980 yılında Yüksek Teknik Öğretmen Okulu’nu tamamladı. Evli ve 4 çocuk babası olan Şahin, MÜSİAD üyesidir.

Haşim Şahin, çalışma hayatına 1980 yılında başladı ve 1991-2004 yılları arasında teknik öğretmenlik yaptı. 2007-2016 yılları arasında Kombassan Holding A.Ş. ve grup firmalarında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2021 yılına kadar Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Şahin, şimdi Bera Holding’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum