Betonu döke saça yoluna devam etti

Hatay'da inşaat çalışmaları sırasında bir beton mikserinin yola beton dökmesi kameraya yansıdı. Sıklıkla yaşanan bu duruma bölge halkı tepki gösterdi.

Hatay'da depremin yaralarının sarılmaya devam ettiği bu dönemde, inşaat çalışmaları sırasında yaşanan olaylar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Kent merkezinde ve çevresindeki ilçelerde sıkça görülen hafriyat kamyonları ve beton mikserleri, bazen dikkatsizlikleriyle gündeme geliyor. Son olarak, Antakya ilçesi Dikmece Mahallesi'nde ilerleyen bir beton mikseri, yol ortasına beton döktü. Yol boyunca ara ara durarak beton dökmeye devam eden mikser sürücüsü, yaptığına aldırış etmeden yoluna devam etti. Bu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Vatandaşlar Duruma Tepkili

Bölge halkı, beton mikserlerinin yola beton dökmesinin sıkça yaşandığını ve bunun büyük sorunlara yol açtığını dile getirdi. Olay anını kaydeden ve şikayetlerini dile getiren Diyar Doğru, "Mikserler gelip geçerken bu şekilde betonlar dökülüyor. Bu beton kuruduktan sonra arabalara ciddi zararlar veriyor. Beton mikserleri buradan çok hızlı geçiyorlar. O kadar hızlı geçiyorlar ki önlerinde biri geçse duramazlar. Büyük bir sorun oluyor ve çok şikayetçiyiz. Bu konuda gerekli cezaların verilmesi gerekiyor. Beton mikserini kullanıyorsan bunun da nasıl dökülüp dökülmeyeceğini biliyorsundur. Ona göre tedbirini alıp geçmen lazım. Bence dökülmemesi lazımdı," ifadelerini kullandı.

Yetkililere Çağrı

Bölge halkı, yetkililerin bu duruma bir an önce müdahale etmesini ve gerekli cezaların uygulanmasını talep ediyor. İnşaat çalışmaları sırasında güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini belirten vatandaşlar, yolların ve araçların zarar görmemesi için beton mikserlerinin daha dikkatli olmalarını istiyor.

Betonu döke saça yoluna devam etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler