Beyşehir’de Gübre Bayileri Denetimden Geçti

Beyşehir’de Gübre Bayileri Denetimden Geçti

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde, Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren gübre bayileri incelendi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçede hizmet veren gübre bayilerinin düzenli denetimlerini gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, gübre bayilerinin kamera sistemleri, ürün etiket bilgileri, barkod bilgileri ve hologramlarının kontrol edildiği belirtildi. Denetimlerin amacının, çiftçilerin güvenilir bitki koruma ürünleri ve gübrelere ulaşmasını sağlamak olduğu vurgulandı.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, çiftçilere bakanlık onaylı ve kontrole tabi gübre bayilerinden ruhsatlı ürünler alınması gerektiğini hatırlattı. Açıklamada ayrıca, denetimlerin düzenli olarak yapıldığı ve bereketli bir üretim sezonu diledikleri ifade edildi.

Bu tür denetimlerin, tarımsal üretimde kalite ve güvenliği sağlama adına önemli bir adım olduğu belirtilirken, çiftçilerin güvenle ürünlerini yetiştirebilmeleri için sürecin titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.

Beyşehir’de Gübre Bayileri Denetimden Geçti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler