Bir taraf yanıyor, diğer tarafta kar temizleniyor

Bir taraf yanıyor, diğer tarafta kar temizleniyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yayla yollarında Haziran ayının sonlarına yaklaşırken karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Haziran ayının sonlarına yaklaşırken yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kış şartlarına karşı önlem alan ekipler, vatandaşların sorunsuz ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak için seferber olmuş durumda.

Çaykara ilçesi Demirkapı Mahallesi Bayburt bağlantı yolunda gerçekleştirilen kapsamlı karla mücadele çalışması, yaylalara yönelik göç mevsiminin başlamasıyla birlikte yapılan önemli adımlardan biri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin hızlı ve etkin mücadelesi sayesinde vatandaşların mağdur olmasının önüne geçildiğini vurguladı. Genç, özellikle mayıs ve haziran aylarının yaylalara göç mevsimi olması sebebiyle karla mücadele çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirtti.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, gece gündüz demeden yayla yollarının tamamında kardan temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte, vatandaşların rahat ve güvenli bir ulaşım sağlamalarını hedefleyen ekipler, şehrin her noktasında ihtiyaç duyulan yerlerde aktif olarak görev yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları, Trabzon'un kış mevsiminin etkilerini en aza indirerek vatandaşların güvenliğini sağlama misyonunu sürdürüyor. Başkan Genç, vatandaşlara güvenli yolculuklar dileyerek ekiplerin dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bir taraf yanıyor, diğer tarafta kar temizleniyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler