Bodrumspor-Konyaspor maçı öncesi Şok Sakatlık! Uğurcan Yazğılı Maç Kadrosundan Çıkarıldı

Bodrumspor-Konyaspor maçı öncesi Şok Sakatlık! Uğurcan Yazğılı Maç Kadrosundan Çıkarıldı

Süper Lig'in 3. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacak olan Konyaspor, Uğurcan Yazğılı'nın sakatlığı nedeniyle şok yaşadı. Antrenmanda sakatlanan oyuncu, tedbir amaçlı olarak maç kadrosundan çıkarıldı.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, deplasmanda Bodrum FK ile mücadele edecek. Ancak, maç öncesinde Konyaspor'da yaşanan sakatlık haberi moralleri bozdu. Takımın önemli oyuncularından Uğurcan Yazğılı, antrenman sırasında sakatlanarak maç kadrosundan çıkarıldı.

Kulüp Doktorundan Açıklama

Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Özhan, "Antrenmanda sağ uyluk iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Uğurcan Yazğılı'nın yapılan MR tetkiki neticesinde Adduktor Brevis kasında 1. derece yaralanma ve ödem saptanmış olup, şikayetlerinin devam etmesi nedeniyle riske edilmeyerek maç kadrosuna alınmamıştır" dedi.

ugurcan-yazgili.jpg

Konyaspor Kadroda Değişiklik Yapacak

Uğurcan Yazğılı'nın sakatlığı sonrası Konyaspor teknik ekibi, Bodrum FK karşısında kadroda değişiklik yapma kararı aldı. Sakatlık riski göz önüne alınarak alınan bu kararla Konyaspor, zorlu deplasmanda eksik bir kadroyla sahaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.