Bu Arızayı İlk Kez Duyacaksınız: Bir Anda Çalıştı ve Ortalık Savaş Alanı

Bu Arızayı İlk Kez Duyacaksınız: Bir Anda Çalıştı ve Ortalık Savaş Alanı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde park halindeyken aniden çalışıp ilerleyen otomobil, yol kenarındaki demire çarparak alev alev yandı.

İnegöl'de park halindeyken elektrik aksamında oluşan arıza nedeniyle kendi kendine çalışan ve yol kenarındaki demire çarpan otomobil alev alev yandı.

Olay Gece Yarısı Meydana Geldi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan Sinanbey Mahallesi, Yeşilbahçeler Sokak'ta park halinde bulunan 01 AJA 460 plakalı otomobil, gece yarısı saatlerinde elektrik aksamında oluşan arıza nedeniyle aniden çalışmaya başladı. Kendiliğinden seyir haline geçen araç, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra yol kenarındaki demire çarptı ve alev aldı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Elektrik aksamındaki arızanın yangın çıkma sebebi olduğu tahmin edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Park Halindeki Araçların Güvenliği Tartışma Konusu

Bu olay, park halindeki araçların güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, araçların park halindeyken frenlerinin el freninde olması ve vitesin park konumuna alınması gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, araçlarda elektrik aksamında herhangi bir arıza olup olmadığının da kontrol edilmesi gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.