Bülent Uygun Konyaspor Hakkında Ne Düşünüyor? Söyledikleri Gerçek mi?

Bülent Uygun Konyaspor Hakkında Ne Düşünüyor? Söyledikleri Gerçek mi?

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor deplasmanında zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Ancak Uygun’un bu sözleri, taraftarlar arasında farklı yorumlara neden oldu. İşte detaylar...

Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun, Konyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Konya'da oynamanın zorluğuna dikkat çekti. Uygun, “Konyaspor taraftarlarının önünde oynamak gerçekten zordur. O şehirde bizi zor bir maç bekliyor” dedi.

Ancak, Uygun’un bu açıklamaları bazı çevrelerde samimiyetle sorgulandı. Bazı futbolseverler, tecrübeli teknik adamın aslında Konyaspor karşısında rahat bir galibiyet beklediğini ve söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

Sivasspor Konyaspor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, zorlu Konyaspor maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü antrenman düz koşu ile başladı, ardından dar alanda kısa pas ve kondisyon çalışmaları yapıldı. Takımın yeni transferi Garry Rodrigues de antrenmana katıldı. Bülent Uygun, Gaziantep FK karşısında aldıkları 3-2’lik galibiyeti değerlendirerek, taraftarlarının desteğiyle maçı çevirdiklerini söyledi.

Uygun’dan Rakiplerine Övgü

Bülent Uygun, Konyaspor maçı hakkında “Son dönemde çok kaliteli teknik direktörler görev alıyor. Konyaspor da Ali Turan Hoca yönetiminde çok iyi bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor, ama amacımız her zaman olduğu gibi kazanmak” dedi. Uygun, takımda sakat ve cezalı oyuncular olmasına rağmen, ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Garry Rodrigues'ten İlk Yorumlar

Sivasspor’un yeni transferi Garry Rodrigues, takıma katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Takım için elimden geleni yapacağım” dedi. Rodrigues, Türkiye'deki deneyimlerinin de takıma uyum sağlamasında büyük rol oynadığını ifade etti.

Konyaspor Karşısında Hedef Galibiyet

Sivasspor, Konyaspor karşısında zor bir deplasmana çıkacak. Ancak teknik direktör Bülent Uygun, takımına güvendiğini ve Konyaspor taraftarı önünde puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.