Bursaspor’dan ayrılan Yiğit Fidan birçok takımın listesinde: Konyaspor'a mı geliyor?

Bursaspor’dan ayrılan Yiğit Fidan birçok takımın listesinde: Konyaspor'a mı geliyor?

Bursaspor'la sözleşmesini alacakları sebebiyle fesheden 19 yaşındaki futbolcu Yiğit Fidan, Süper Lig ekiplerinin yanı sıra Fransa'nın Toulouse takımının da ilgisini çekti. Genç oyuncunun, Türkiye'de oynamaya daha sıcak baktığı belirtiliyor.

Bursaspor'un altyapısından yetişen Yiğit Fidan, alacaklarını tahsil edemediği için yaklaşık iki ay önce yeşil-beyazlı kulüple olan sözleşmesini feshetti. Bu gelişmenin ardından, 19 yaşındaki futbolcunun geleceği konusunda çeşitli teklifler aldığı öğrenildi.

Konyaspor da İlgileniyor

Yiğit Fidan'ın, Süper Lig kulüplerinin radarına girdiği bildiriliyor. Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor gibi önemli takımların genç futbolcuya ilgisi büyük. Bu takımlar, Yiğit'in yeteneklerini takımlarına katmak istiyor.

Fransa'dan da Teklif Var

Fransa'nın Toulouse takımı da Yiğit Fidan için görüşmelerde bulundu. Ancak, genç futbolcunun Türkiye'de oynamaya daha sıcak baktığı ve bu nedenle Süper Lig ekipleriyle anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor.

Milli Takım Performansı

Son olarak U19 Milli Takımı ile Norveç'te mücadele eden Yiğit Fidan'ın performansı, onun ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Milli Takım dönüşü, genç futbolcunun geleceği ile ilgili kesin bir karar vermesi bekleniyor.

Bursaspor’dan ayrılan Yiğit Fidan birçok takımın listesinde: Konyaspor'a mı geliyor?

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.