Bursaspor'dan Karaborsa Önlemi: Biletler Gişelerden Satılacak

Bursaspor'dan Karaborsa Önlemi: Biletler Gişelerden Satılacak

Bursaspor, karaborsa bilet satışlarının önüne geçmek amacıyla online bilet satışlarını durdurdu. Kahramanmaraş Spor ile oynanacak maçın biletleri sadece stadyum gişelerinden satışa sunulacak.

Bursaspor, son dönemde yaşanan karaborsa bilet satışlarının önüne geçmek için radikal bir karar aldı. Kulüp, Kahramanmaraş Spor ile oynanacak maç öncesinde online bilet satışını durdurduğunu duyurdu. Taraftarlar, Cuma gününden itibaren biletlerini yalnızca gişelerden temin edebilecek.

Bursaspor’dan Resmi Açıklama

Bursaspor tarafından yapılan açıklamada, son iki iç saha maçında yaşanan karaborsa bilet satışları ve bu durumun oluşturduğu sorunlara dikkat çekildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sahamızda oynadığımız iki maçta yaşanan sorunlar ve karaborsa bilet satışları nedeniyle kulübümüz, online bilet satışını durdurma kararı almıştır. Cuma gününden itibaren Kahramanmaraş Spor maçı biletleri yalnızca gişelerden satışa sunulacaktır.”

Maç Bilet Fiyatları Belli Oldu

Kahramanmaraş Spor maçı ve sonrasında uygulanacak bilet fiyatları da açıklandı. Bursaspor’un belirlediği bilet fiyatları şöyle:

  • Güney ve Kuzey Kale Arkası: 150 TL
  • Doğu Alt ve Doğu Üst Tribünleri: 350 TL
  • Batı Alt ve Batı Üst (VIP) Tribünleri: 900 TL

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.