Büyük fırsat: Konya'da 78 arsa satışa çıkıyor

Büyük fırsat: Konya'da 78 arsa satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Konya dahil 51 ilde toplam 865 muhtelif arsayı satışa çıkarıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 51 ilde 865 arsayı satışa sunuyor. Arsa alıcıları için büyük avantajlar sunan kampanya, %25 peşinat ve 24 ay vade imkanı ile dikkat çekiyor. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı da sunulacak.

Müzayedelere Online Katılım İmkanı

Müzayedeler, 9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10:30'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu'nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. İnternetten de katılım sağlanabilecek olan müzayedeler için emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Yüksek Talep: İstanbul, Ankara, Samsun, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa

Özellikle İstanbul, Ankara, Samsun, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa illerinde yoğun taleplerin olduğu belirtiliyor. Bu illerdeki arsa satışları için başvurular başladı. İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 arsa alıcılarını bekliyor.

Yatırımcıların Gözü Bu Projede

Projeye ilişkin görüşlerini paylaşan Halit Çelen, "Kampanyanın yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de Ankara'da yaşıyorum ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorum" dedi.

İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan Gökhan Kara ise "Şanlıurfa'ya yatırım yapmak istiyorum. Memleket hasreti var içimizde ve doğduğumuz topraklara yatırım yapma isteğimiz var. Bu kampanya bizim için çok güzel bir fırsat" ifadelerini kullandı.

Arsa Satışlarına Yoğun İlgi

Malatya’dan arsa almak isteyen Ayten Tüylüoğlu, "Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın bu projesini çok değerli buluyorum. Malatya'da ev yapımına hazır arsaların 596 bin TL'ye satışa çıktığını öğrendim. Bu projeden yararlanmak istiyorum" diye konuştu.

Yatırım Amaçlı Arsa Arayışları

İstanbul'da yatırım amaçlı arsa almak isteyen Akgül Acar, "Bu projeyi Kentsel Dönüşüm Başkanlığı sitesinden duydum. Yüzde 25'i peşin, 24 ay vade ile çok hesaplı ve karlı bir yatırım olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu avantajlı arsa satışlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak ve online teklif vermek için emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konya'da satışa çıkarılan arsalar:

78.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler