Büyükşehir Onayladı! Ankara'da Bir Mahallede 4 Değişiklik

Büyükşehir Onayladı! Ankara'da Bir Mahallede 4 Değişiklik

Ankara Altındağ Belediyesi, Karapürçek Mahallesi'nde imar düzenlemeleri kapsamında önemli parselasyon planlarını duyurdu. 1 ay süreyle askıya çıkan planlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylandı.

ANKARA-Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Karapürçek Mahallesi'ne ilişkin parselasyon planlarını askıya çıkardı. 1 ay süreyle askıda kalacak olan planlar, ilgili parsel düzenlemelerine dair kararların uygulanmasına yönelik onaylarla yürürlüğe girdi.

Altındağ Belediyesi'nden Parselasyon Planları Hakkında Duyuru

Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Karapürçek Mahallesi'ndeki belirli parsellerin düzenlenmesine ilişkin parselasyon planlarını duyurdu. 21250 ada 1 parsel, 21076 ada 1 parsel, 21746 ada 1 parsel ve 24204 ada 6, 7, 8 parselleri kapsayan planlar, Altındağ Belediye Encümeni’nin 15 Mayıs 2024 tarihli 93 sayılı kararı ve 10 Temmuz 2024 tarihli 200 sayılı ek kararı ile onaylandı.

ankara-karapurcek-mahallesi.jpg

Büyükşehir Belediyesi'nden Onay

Parselasyon planları, Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni’nin 8 Ağustos 2024 tarihli 1572 sayılı kararı ile de onaylandı. Planlar, 13 Eylül 2024 tarihinde Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilan levhasına asılarak bir ay süre ile askıya çıkarıldı. Bu süre içinde vatandaşlar, askıya çıkan parselasyon planlarına itiraz edebilir veya düzenlemeler hakkında bilgi alabilecekler.

ankara-parselasyon.jpg

Askı Süresi ve İtiraz Hakkı

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, 13 Eylül 2024 tarihinden itibaren 1 ay boyunca askıda kalacak olan planlar, ilgili vatandaşların incelemesine sunulmuş durumda. Vatandaşlar, belirtilen süre içinde itiraz etme hakkına sahip. Parselasyon planlarına ilişkin tüm bilgilere Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.