Cami bahçesindeki ağaç namaz kılan cemaatin üzerine devrildi

Cami bahçesindeki ağaç namaz kılan cemaatin üzerine devrildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şiddetli lodosun etkisiyle Turgutalp Camii bahçesinde kökünden kırılan ağaç, cuma namazını kılan cemaatin üzerine devrildi. Olayda 1 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cuma namazı öncesi Turgutalp Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, şiddetli lodosun etkisiyle cami bahçesindeki ağaç kökünden kırıldı ve cemaatin üzerine devrildi.

Yaralı Kurtarıldı

Devrilen ağacın altında kalan 46 yaşındaki Hasan A., cemaat tarafından kurtarıldı ve İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tanıkların İfadeleri

Olayı görenlerden Ziya Demir, "Olay, cumadan önceki namazı kılarken bir çıtırtı geldi. Ben sandım ki transit sesi herhalde. Sonra baktım hiç transit araç yok. Devamında namaz bitti hoca vaaza geçerken o ara dal çıtırtıyla beraber yere düşmeye başlayıp, sağa sola kaçınca bir arkadaşımız altında kaldı. Koşanlardan biri de bendim dalı kaldıran arkadaş çıkardı, muhtemelen acile götürdü hafif yaralı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.