Çarptığı yayaları böyle havaya uçurdu

Çarptığı yayaları böyle havaya uçurdu

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletin çarptığı 3 yayadan 2'si havaya uçtu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Antakya ilçesinin yoğun trafik akışının olduğu Habib-i Neccar kavşağında trafik kazaları artış gösteriyor. Kuzeytepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada, motosikletin yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yayaya çarpması sonucu 2 yaya çarpmanın etkisiyle havaya uçarken, 1 yaya hafif yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kavşaktaki esnaf, trafik yoğunluğu nedeniyle kavşağı kullanmaktan çekindiklerini belirtiyor.

Vatandaşlardan Tepki ve Belediyenin Çalışmaları

Kaza sonrası kavşaktaki trafik sorunlarına dikkat çeken vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin kavşağı genişletme çalışmalarına başladığını belirtti. Kavşakta sıklıkla kazaların yaşandığını ifade eden Ali Meftunzade, kavşakta uyarıcı tabelaların ve kasislerin eksik olduğunu vurguladı. Meftunzade, "Deprem gününden bu yana herhangi bir önlem alınmadı. Yetkililerden bu kavşağa bir çözüm bulmalarını rica ediyorum" dedi.

Deprem Sonrası Trafik Yoğunlaştı

Depremden sonra bölgede trafiğin yoğunlaştığını ifade eden Ali Helvacı, kavşağın Antakya'nın en meşhur ve en sorunlu yerlerinden biri olduğunu belirtti. Helvacı, "Burada sürekli kaza oluyor, yayalara ve araçlara çarpılıyor. Trafik yoğunluğu arttı ve sürücüler sabırsız. Burada bir çözüm bulunması lazım" diye konuştu. Helvacı, sürücülerden daha dikkatli ve yavaş olmalarını rica etti.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kuzeytepe Mahallesi'ndeki kazanın güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde, motosikletin yayalara çarpması ve 2 yayayı havaya uçurması anbean kaydedildi. Görgü tanıkları, kavşakta sürekli kazaların yaşandığını ve yetkililerin acilen önlem alması gerektiğini vurguladı.

Çarptığı yayaları böyle havaya uçurdu

Çarptığı yayaları böyle havaya uçurdu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.