Çeşme'de 3 Kişinin Ölümüne Neden Orman Yangınında 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Çeşme'de 3 Kişinin Ölümüne Neden Orman Yangınında 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, bir evde hızar makinesiyle çalışma yaparlarken sıçrayan kıvılcımlardan dolayı ormanlık alanda çıkan yangın neticesiyle...

Dün saat 11.40 sıralarında İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiindeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Yangın, bölgede bir evde hızar makinesi ile çalışma yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımlardan kaynaklandı. İlk olarak otluk alana sıçrayan alevler, kısa sürede ormanlık alana da yayıldı.

Yangın Söndürme Çalışmalarına Hızla Müdahale Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü olay yerine 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi gönderdi. Hem havadan hem de karadan yapılan müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Ölü Sayısı 3’e Yükseldi, 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Yangın sonucu, 68 yaşındaki kanser hastası Mesut Coşkunöz, oğlu Hilmi Coşkunöz (38) ve baba Mesut Coşkunöz’ün kız kardeşinin kızı Mine Elmas’ın (35) cansız bedenlerine ulaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Cenazelerin İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edileceği ve cenaze namazının ardından defnedileceği belirtildi.

Çeşme'de 3 Kişinin Ölümüne Neden Orman Yangınında 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.