Çeşme'de Orman Yangını: Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

Çeşme'de Orman Yangını: Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde Alaçatı Mahallesi'nde çıkan orman yangınına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiinde saat 11.40 sıralarında orman yangını çıktı. Plajda bulunan vatandaşlar ve çevredeki kişiler yangını fark edip hemen ihbarda bulundu.

Havadan ve Karadan Müdahale Ediliyor

Yangın ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler hızla bölgeye sevk edildi. Müdahaleye 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi katılıyor. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

Yangının Seyri ve Müdahale Çalışmaları

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ekipler alevlerle mücadeleye devam ediyor. Bölgedeki vatandaşlar ve tatilciler yangının kontrol altına alınmasını endişeyle bekliyor. Yangın söndürme çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü, yetkililerin yangının daha fazla yayılmaması için titizlikle çalıştığı öğrenildi.

Çeşme'de Orman Yangını: Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.