Çeşme’de Orman Yangınında Hayatını Kaybeden Mine Elmas'ın Son Sözleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz ile oğlu Hilmi Coşkunöz (38) ve yeğeni Mine Elmas (35) hayatlarını kaybetti. Yangın sırasında Mine Elmas’ın çektiği video ortaya çıktı.

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiinde dün saat 11.40 sıralarında başlayan yangın, hızar makinesi ile çalışan vatandaşların otları tutuşturması sonucu ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi bölgeye sevk edildi.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belirlendi

Yangının kontrol altına alınmasının ardından yapılan saha çalışmalarında kanser hastası Mesut Coşkunöz, oğlu Hilmi Coşkunöz ve yeğeni Mine Elmas'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Hilmi Coşkunöz'ün babasına refakat ederken hastanede mikrop kaptığı ve iki gün önce taburcu olduğu öğrenildi.Çeşme’de Orman Yangınında Hayatını Kaybeden Mine Elmas'ın Son Sözleri

Mine Elmas'ın Çektiği Son Video Yürekleri Dağladı

İki çocuk annesi ve kalp hastası Mine Elmas’ın, yangın sırasında çektiği video ortaya çıktı. Videoda, "Evlerimizin olduğu yer yanıyor. Dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerde 4 yetişkin, 3 çocuk var" diyerek yaşadığı korku dolu anları kayda aldığı görüldü. Elmas’ın, yangın esnasında hem kendi çocuğuna hem de Hilmi Coşkunöz'ün çocuğuna ve eşi Simay’a yardım ettiği, sonrasında baba ve oğula yardıma gittiği sırada alevlerin ortasında kaldığı belirtildi.

Ailelerin Acılı Bekleyişi Sürüyor

Yangında hayatını kaybedenlerin cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edilecek. Üç cenazenin Buca Adatepe Camii'nde ikindi namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi. Ayrıca, yangında eşini kaybeden ve adli tıp kurumu önünde bekleyen Simay Coşkunöz'ün bacaklarında yanıklar olduğu görüldü.

Çeşme’de Orman Yangınında Hayatını Kaybeden Mine Elmas'ın Son Sözleri

Çeşme’de Orman Yangınında Hayatını Kaybeden Mine Elmas'ın Son Sözleri

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.