CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın sandalye krizi: Plastiği görünce sinirlendi

CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın sandalye krizi: Plastiği görünce sinirlendi

Afyonkarahisar'da Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü törenlerinde, Belediye Başkanı Burcu Köksal'a ayrılan sandalyeyi beğenmeyince gerginlik yaşandı. Başkan Köksal, duruma tepki göstererek bir sonraki törene katılmadı.

Afyonkarahisar'ın Kocatepe bölgesinde düzenlenen Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü törenlerinde protokol krizi yaşandı. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen törende, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ayrılan oturma düzeni dikkat çekti. Protokolde kendisi için plastik bir sandalye ayrıldığını fark eden Başkan Köksal, bu durumu hoş karşılamayarak valilik personeline tepki gösterdi.

“Belediye Başkanına Bu Mu Reva?”

Törende yaşanan bu olay, kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Başkan Köksal, protokolde kendisine ayrılan plastik sandalyeye oturmayı reddederek tepkisini dile getirdi. "Afyonkarahisar Belediye Başkanına bu mu reva? Makamın ağırlığını taşımak zorundayım. Ayarlayın lütfen, ben buraya oturuyorum, beni ilgilendirmiyor" diyerek tepkisini gösteren Köksal, hemen yan koltuğa geçti.

Şehitlikteki Törene Katılmadı

Yaşanan bu olayın ardından, Başkan Burcu Köksal, Yüzbaşı Agaf Efendi Şehitliği’ndeki törene katılmama kararı aldı. Sandalye kriziyle başlayan gerginlik, törenlerde dikkat çeken bir gelişme olarak kaydedildi.

CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın sandalye krizi: Plastiği görünce sinirlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.