Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse merhamet dersi vermeye kalkışmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse merhamet dersi vermeye kalkışmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hayvanları Koruma Kanununda yapılacak değişikliklere dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bu konuda kendilerine kimsenin merhamet dersi vermeye kalkışmaması gerektiğini vurguladı.

TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından AK Parti milletvekillerinin yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirten Erdoğan, bu süreçte çok sayıda yasanın kabul edildiğini ve vekillere teşekkür etti.

"Meclis Çalışmaları Rekorlarla Dolu"

Erdoğan, 22 yıllık hükümet döneminde hem hükümet icraatlarında hem de meclis çalışmalarında rekorlar kırdıklarını ifade etti. Meclis dışı çalışmaların devam edeceğini belirten Erdoğan, "Meclis dışındaki çalışmalarımız, sahadaki gayretlerimiz hız kesmeden devam edecek. Milletimize hizmet etmek için yoğun bir mücadele içindeyiz" dedi.

"Milletin Sesine Kulak Veriyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin ve medyanın eleştirilerine aldırmadan milletin taleplerine odaklandıklarını söyledi. "Başkalarının ne dediği önemli değil, milletimizin beklentilerine göre hareket ediyoruz. Sesini yükseltenler bize ders veremez" diyerek, kamuoyunun beklentilerini karşılamaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Türkiye'deki başıboş köpek sorununun giderek büyüdüğünü ifade eden Erdoğan, bu köpeklerin çocuklara ve diğer bireylere saldırılar düzenlediğini, trafik kazalarına sebep olduğunu belirtti. Erdoğan, "Bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Milletimiz bizden bu konuda adım atmamızı bekliyor" diye konuştu.

"Kimse Merhamet Dersi Vermesin"

Hayvanlar konusunda kimsenin kendilerine merhamet dersi vermeye kalkışmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Bölücü terör örgütleri ve diğer şiddet eylemleri karşısında sessiz kalanlar, bize merhamet dersi veremezler. Biz, milletimizin güvenliği ve sağlığı için gereken adımları atacağız" dedi.

"Meclis Tatile Girmeden Teklif Genel Kurul'a Sunulacak"

Erdoğan, yasa teklifinin komisyonda kabul edildiğini ve meclis tatile girmeden Genel Kurul'a sunulacağını belirtti. "Cumhur İttifakı olarak, sokaklarımızı güvenli hale getirmek için bu teklifi yasalaştıracağız" dedi.

"Sahiplenme Kampanyasına Destek Bekliyoruz"

Teklifin yasalaşmasının sadece bir başlangıç olduğunu belirten Erdoğan, başıboş köpeklerin sahiplenme sürecinde hayvan severlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı. "Bu kampanyaya güçlü destek bekliyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.