Damperi açık tır PTS direğini yıktı

Damperi açık tır PTS direğini yıktı

Konya'nın Kulu ilçesinde damperi açık bir şekilde seyreden tır, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğine çarparak yıktı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, çarpma anı çeşitli kameralar tarafından görüntülendi.

Kaza, sabah saatlerinde Kulu Ankara Kara Yolu ilçe girişi Makas Kavşağı yönünde meydana geldi. G.K. yönetimindeki 06 ENN 717 plakalı tır, mısır yükünü boşalttıktan sonra Makas Kavşağı istikametine doğru yola çıktı. Bir süre ilerleyen tırın damperinin açık vaziyette olması, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğine çarparak yıkılmasına neden oldu.

Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Tır sürücüsünün ifadesine göre, yükü boşalttıktan sonra damperi kapattığını, ancak damperin kendi kendine açıldığını ve bu durumu fark edemediğini belirtti.

Çarpma Anı Cep Telefonu Kamerasında

Kazanın ardından, tırın damperinin açık halde seyir etmesi bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Bu görüntülerde, tırın damperinin açık olduğu net bir şekilde görülüyor. Çarpma anı ise başka bir araç sürücüsünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Cep telefonu görüntülerinde, tırın damperinin açık şekilde giderken PTS direğine çarptığı anlar kaydedildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Damperi açık tır PTS direğini yıktı

Damperi açık tır PTS direğini yıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.