Define Arıyorlardı: Ankara'da Metan Gazı Patlaması: 1 Ölü, 3 Yaralı

Define Arıyorlardı: Ankara'da Metan Gazı Patlaması: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankara'nın Kalecik ilçesinde define ararken metan gazı patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara'nın Kalecik ilçesi Yüzbey Mahallesi'nde define arayan dört kişilik bir grup, metan gazı patlamasıyla büyük bir facia yaşadı. Patlama sonucu bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

Olay Yerine Polis ve Acil Servis Ekipleri Sevk Edildi

Patlamanın ardından çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine hızla polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve yaralıları hastaneye kaldırdı.

Hayatını Kaybeden ve Yaralananlar

Patlamada B.S. isimli şahıs hayatını kaybederken, T.T., N.Ö. ve C.Ö. ise yaralandı. Yaralıların tedavileri hastanede devam ediyor.

Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı

Olayın ardından polis ekipleri, metan gazı patlamasıyla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayın nasıl meydana geldiği ve patlamanın sebebi araştırılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.