Demir Lady İpek Öztosun, Ironman 70.3 Yarışmasında Birinci Oldu

Demir Lady İpek Öztosun, Ironman 70.3 Yarışmasında Birinci Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün triatloncusu İpek Öztosun, Sırbistan'ın Belgrad şehrinde düzenlenen Ironman 70.3 yarışmasında 30-34 yaş kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün triatloncusu İpek Öztosun, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Ironman 70.3 yarışmasında büyük bir başarı elde etti. "Demir Lady" lakabıyla tanınan Öztosun, zorlu yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarından oluşan bu prestijli yarışmayı 5 saat 9 dakika 41 saniyelik derecesiyle tamamlayarak 30-34 yaş kategorisinde birinci oldu. Genel klasmanda ise dördüncü sırayı elde etti.

Önceki Başarıları ve Gelecek Hedefleri

İpek Öztosun, 2023 yılı içerisinde de uluslararası arenada dikkat çeken performanslar sergiledi. Haziran ayında Hollanda'nın West-Friesland kentinde düzenlenen yarışmada 25-29 yaş kategorisinde üçüncülük elde eden Öztosun, aynı yıl içinde İtalya'nın Cervia şehrinde ve Antalya'da düzenlenen yarışmalarda birincilik ödülünü kazandı.

Bu başarılarıyla triatlon dünyasında adından sıkça söz ettiren İpek Öztosun, gelecek yarışmalar için de iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Triatlon sporuna olan tutkusu ve disiplini ile dikkat çeken Öztosun'un, ilerleyen dönemlerde de önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Demir Lady İpek Öztosun, Ironman 70.3 Yarışmasında Birinci Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.