Deniz keyfi yapmaya geldiler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Deniz keyfi yapmaya geldiler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Antalya'nın Serik ilçesinde yüzmek için denize gelen iki inşaat işçisi, silah ve bıçakla tehdit edilip paralarının çalındığını ve motosikletlerine zarar verildiğini belirterek şikayetçi oldu. Olayla ilgili polis, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Dün Serik ilçesindeki Boğazkent Sahili'nde meydana gelen olayda, inşaat işçileri Mustafa Altıntaş ve Mustafa Löklök denize girmeye karar verdi. İddiaya göre, kimliği belirsiz iki kişi, Altıntaş ve Löklök'ü silah ve bıçakla tehdit ederek denize girmemelerini istedi. Yabancı uyruklu oldukları düşünülen işçiler, kimliklerini göstererek durumlarını açıklamaya çalıştı.

Soygun ve Vandalizm

Tehditler sırasında, Mustafa Löklök'ün denize girmek için çıkardığı pantolonun cebinde bulunan 5 bin TL şüpheliler tarafından alındı. Ayrıca, motosikletlerin tekerleklerine bıçak sokularak araçların kullanılmaz hale gelmesine neden olundu. Şüpheliler, parayı aldıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Deniz keyfi yapmaya geldiler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Mağdurların Açıklamaları

Mustafa Altıntaş, olayla ilgili şunları söyledi: "Sabah denize girmek için geldim. Yanımıza gelen kişiler bize yabancı uyruklu olduğumuzu söylediler. Kimliğimi gösterdim, ancak kabul etmediler. Motosikletimizin tekerleklerine bıçak sokarak bizi zor durumda bıraktılar. O sırada yaptıklarının kabul edilemez olduğunu belirttim ve polis ekiplerine haber verdik."

Mustafa Löklök ise, "Pantolonumun cebindeki 5 bin TL'yi alıp, motosikletime zarar verdiler. Silah doğrultarak tehdit ettiler ve ardından paramı çaldılar. Kavga etmemek için denize girdim ve hemen polis çağırdım" dedi.

Deniz keyfi yapmaya geldiler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Polis Müdahalesi ve Gözaltı

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin S.U ve H.C olduğunu belirleyerek gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyete götürülerek işlemlerine başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.