Depremi Fırsat Bildiler

Depremi Fırsat Bildiler

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, Nurhak ilçesi kırsalında düzenlediği operasyonda, bölücü terör örgütüne ait yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından 27 Eylül tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, Kahramanmaraş Şehit J.Uzm.Çvş. İsa Özkan 2024/99 kod adı ile bilinen operasyon kapsamında, Nurhak ilçesi kırsalında bir mağara tespit edildi. Mağarada yapılan aramalarda, terör örgütünün geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırarak, terör örgütüne yönelik operasyonlarına devam edeceğini bildirdi. Ele geçirilen malzemelerin, örgütün faaliyetlerini desteklemek amacıyla kullanıldığı değerlendiriliyor.

Bu tür operasyonlarla, bölgedeki terör unsurlarının faaliyetlerinin engellenmesi ve kamu güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.